Rss

Saturday 5 October 2013

Artatlan dolgok

A minap kaptam ket lufit az ajtom fole, hogy felviditsanak. Ehelyett halalra ijesztettek. Mokuskereket meghazudtoloan generaltam a remkepeket, hogy majd biztosan ki fognak durranni, jo hangosan, en meg majd nagyon meg fogok ijedni, vagy meg rosszabb: a cicak ijednek majd meg. Igy egy artatlan lufiparbol aztan halalos ellenseg valt. 
Tegnap meg a skype miatt bogtem el magam, mert feltelepitettem a windows 8-ra, az uj gepemre. De eloszor nem is engedte az egeszet hasznalni, amig valami nyavalyas microsoft fiokot nem nyitottam, ettol mar kapasbol felment az agyvizem, aztan a skype meg egy teljes kepernyos alkalmazas lett a kis buberekosbol, es akkor feladtam, elbogtem magam, hogy nekem ennyire semmi sem sikerul, egy egyszeru kis alkalmazast nem tudok feltelepiteni es hasznalni rendesen, es az egesz vilag ellenem van, kigunyolnak a targyak is, meg a porcica is csak hangosan vihog rajtam a sarokban (amig fel nem takaritom, felteve hogy a morzsaporszivot meg tudom kezelni), es kulonben is mi johet meg, es milyen borzaszto ember vagyok, hat az univerzum maga is utal engem, minek el az ilyen.

De szerencsere eszembe jutott a nagy ongerjesztesben, hogy valszeg valahol teves a logikam es nem is olyan biztos, hogy en szornyu ember lennek, szoval most duzzogva almat eszem es varom, hogy elmuljon a rossz erzes, es hogy a targyak ne utaljanak vegre. Mirva sok targyam van, mar csak ezert is lenne jobb, ha bekeben lennenk.

Vagy bebizonyitom a terapityumnak, hogy nekem van igazam. Meg nem tudtam eldonteni, hogy egyreszt
1. melyik hasznosabb
2. melyik egyszerubb

Thursday 3 October 2013

Pasi

Na az van, hogy itt az osz, mint ugye jobb helyeken minden evben. En ilyenkor szoktam elkezdeni a vadaszidenyt, de nem szarvasokra, hanem himekre. Hiaba, hogy nemreg sikerult megszabadulnom egy iszonyat rossz kapcsolattol (annak ellenere, hogy mar honapokkal azelott vege volt), de ma hirtelen belemcsapott hogy bizony egyedul erzem magam. 

Csakhogy ez a dolog tobb sebbol is verzik. Egyreszt az idozites. Ez meg tul korai. Meg tul merges vagyok az elozo miatt, nem lenne fair.

Es nincs rendben a sajat eletem sem. Nincsen barati tarsasagom, minden ora harulna. Ez nem lenne fair.

Nincs rendben a fejem sem. Minden ossze van kutyulva odabenn, kulon hasznalati utasitas kell hozzam, ami nagyon hosszu es eleg bonyolult. Ez sem lenne fair.

Szoval ha en most bepasiznek, az egy marha nagy kibaszas lenne a pasival szemben.

Kiveve,

ha a terapityumat tudnam valamelyik ujjam kore csavarni, mert o tudna kezelni, megoldana a problemakat, es meg jopasi is (sajnos.. vagy ki tudja, lehet ezert vagyok lelkes terapiara jaro:).. francba..

De azert jo lenne olyan apro csacskasagokat csinalni, mint odabujni a masikhoz, a labadat az olebe tenni reggelizes kozben, elmondani valakinek ha bant valami, jo lenne idetlenul viselkedni, de valaki megis megolelne utana es nevetve nyomna puszit a buksimra (mivel magasabb lenne nalam, szoval igy lenne egyszerubb), es egyebek, es egyebek....

Szoval nincs mas, kuldjetek sok szexi almot a terapityumnak, hogy masra se tudjon gondolni ;))

Tejmentes fagyi

Sarkitok keremszepen. A leiras szerint van benne tej es miutan vegeztem a dobozzal (nem egy nap alatt, ennyire meg en sem vagyok falank! - ize, hat nem mindig, ez igy pontosabb), ugy dontottem lemeoztatom a csaladba beepult minosegellenorrel, igy aztan Lily azzal szokasos hozzaertessel es erdeklodessel esett neki a taroloedenynek, amit a joghurtos dobozokkal szemben is hasznal, mindegy hogy epres vagy bananos izesitesu volt-e tartalom. Altalaban ilyenkor az kovetkezik, hogy nagyjabol 3 perces tologatast kovetoen teljesen tisztan tudom kidobni a dobozt es igy megnyugodhat viragsziromcsipkelehetnyi lelkecskem, hogy nem lett elpazarolva semmi. 

Lily onagysaga ugy dontott, hogy a fagyiban fellelheto tejmennyiseg nem megfelelo az o szamara, nyaljam ki en a szaros dobozt, ha akarom. Ezt megvetoztam, miutan o felcsapott orral belehullajtott par otcentis szorszalat - igen tudom, macskaval alszom, de a szoros fagyi mar budos, hat ilyen alszent vagyok, es a bundas kenyeret is tojassal csinalom, nem mashogy, meg nekem mar kulonben is meg volt a napi fagyi adagom. De igy legalabb kiderult, hogy nincs benne sok tej. Egy teszt kedveert azert lekuldtem utana egy almat is.

Ma delelott megint voltam a terapityunal, elotte bemasztam egy fenymasolo szakuzletbe, ahol posztereket, polokat, meg akar fenykepeket vaszonra is csinalnak. Megkerdeztem hogy nesze, ebbol a kepbol egy olyan a3as poszter az mennyibe fajna? Hat nagyon fajna, mert husz fontocska, mondom jol van, akkor csak egy sima szines fenymasolast kerek, aztan meglatom. A ket font utan meg is lattam es ugy dontottem, hogy ez bizony a foldi halando izlesemnek tokeletesen megfelel, mert nem sima matt papirra nyomtak, hanem fenyesre, igy tulkepp azt kaptam, amit akartam.