Rss

Wednesday 31 August 2011

Főleg Terminátor

Terminátor visszatért, hát megígérte ugye asztalavisztabébi, de elég idegbeteg módjára csinál mindent. Nem volt jó kedve, csak úgy csapdosta az edényeket mosogatás után a szárítóba, csoda hogy nem törtek el. Aztán tízkor bevette magát a fürdőbe, és olyan robajjal volt ott benn, hogy azt hittük szétveri a falakat. Mintha delfineset játszana, és ő lenne a palackorrú, és vidáman ugrálna át a kád fölé helyezett tüzes karikákon. F meg kénytelen füldugóval aludni, olyan hangosan horkol. De az tényleg durva, időnként áthallottam a szobámba. Két ajtón keresztül! Persze erről nem tehet, ez már csak hab a tortán.

A füldugós eset előtt még összekaptak a fiúk, mert amíg F aludni szeretett volna éjszakai műszak után, Terminátorunknak zacskóval kellett zörögnie, meg fülhallgató nélkül hallgatnia a laptopot. Erre az volt a reakciója, hogy akkor talán aludjon ő is délig? Szóval ennek is vág az esze. 

Megkértük szépen, hogy ne úgy fürödjön már, mint egy bálna, vagy akkor menjen korábban, mert felriad az egész ház tőle. Itthon van egész nap, de neki akkor kell elmenni, amikor mindenki alszik már, és tényleg nagyon pancsol, a delfines verzión kívül nincs más ötletünk, hogy mit csinálhat. Egyik nap el is dugult neki rendesen, felviszem neki a pumpát, mert eszébe se jutott megkérdezni, hogy van-e, erre azt mondja, nem kell, már megvárja, míg lemegy. Mondom az jó, de talán más is szeretne tusolni még idén.

A kádat maga után természetesen nem mossa ki, fekete foltok maradtak rajta végig körben, pfuj, gusztustalan.

Nemcsak vele van gond amúgy. D meg a bejárati és a tolóajtó között szokott cigizni úgy, hogy el se húzza a külsőt, meg oda is hamuz, és nem takarítja fel. Itt tényleg ilyen igénytelenek laknak? Ráadásul pont az ajtók felett a fürdő, így ha nem húzza el, az összes füst felszáll, és olyan, mintha a fürdőben dohányoztak volna. Bleee..

0 comments:

Post a Comment