Rss

Friday 4 January 2013

Szilveszterkor

mi aludtunk, de a csaladbol azert egyvalaki tudja, hogy kell elni:
Amugy megint dolgozom, az elso nap mar 2 ora utan fajt a labam, ugy elszoktam az allastol, a masodik nap meg majd' meghaltam, mert beraktak K1-re, es annyi fagyasztott cucc jott, hogy egy oran keresztul maszkaltam a dobozokkal le-fel a lepcson. Masnapra be is durrant a vadlim, meg mindig nagyon faj. De most 2.5 hetig nem leszek K1, mert mondtam, hogy ez igy 3 het betegseg utan rettento megerolteto. Anelkul is, de igy plane, meg marha gyenge vagyok en ehhez. Azt szeretem itt, hogy ha dolgozol rendesen, akkor megprobalnak mindenkinek megfelelo kornyezetet teremteni, es figyelembe venni az egyeni igenyeket.

Koki szerintem hianyolja Prucsit. Ejszakankent, neha reggel nekiall kegyetlenul nyavogni, pedig van kajaja, vize, az alom tiszta, de csak nyekereg, amig nem foglalkozunk vele. Ejjel kettokor ez annyira nem mokas. De ha reggel csinalja, es offos vagyok, akkor felkelek es kikoltozom a kanapera, ott alszom tovabb, ez eleg neki. A lenyeg hogy a kozelben legyek. Mindig volt tarsasaga, most meg napkozben teljesen egyedul van, ejjel meg ki van zarva a halobol, szoval csak a delutani-esti orakra van lefedve szocialisan, ami nagy valoszinuseggel nem eleg neki.

Szoval ugy dontottunk, hogy orokbefogadunk. El is mentunk a Celia Hammond canning towni kirendeltsegebe, felvettek az adatokat, azt mondtak, hogy akar mar ma is hivhatnak, megbeszelunk egy idopontot, mert kijonnek csaladlatogatni, es utana lehet cicakat valogatni. Nekem a honlaprol egyelore Rebecca meg Peggy a kedvencem. Lanyzot szeretnek, mert egy pisibajnok eleg a csaladba, lanyoknal ez nem szokott problema lenni, meg fiatalabbat, mint Koki, aki most lesz ev elejen 6 eves. Nem tudom pontosan mikor szuletett, de mikor 4 eve elhoztam a csaladtol, akkor mondtak, hogy epp betolti a 2-t. Ket het mulva lesz 3 offom egyben hetvegen, akkor szeretnem majd elhozni az ujdonsult csaladtagot, mert igy lesz par napunk egyutt, nem kell rogton egyedul hagyni a lakasban, egy idegen macskaval.

Amivel meg kacerkodom, az az a gondolat, hogy ugyanitt keresnek onkenteseket is. Canning Town nincs messze, melobol hazafele is utba ejtem minden nap, es a macskaetetes, takaritas, jatszas cicakkal eleg testhezallo feladat, es ezzel is segitek a raszorulo allatokon, a magam modjan. Lehet hogy megprobalom, ha lehet ugy csinalni, hogy az offjaimon menjek, es nem elore meghatarozott idopontban kell a segitseg. K1 utan nekem meg macskat simogatni sincs erom, de neha meg levegot venni sem, szoval emiatt necces csak. Nade majd meglatjuk jol.
Addig is lehet drukkolni, hogy minden rendben legyen, meg jol alakuljon ujcica ugyileg.

1 comments:

Unknown said...

Jó lesz ez az uj cica, meglátod! Mi is Bocikánk után kerestünk és találtunk is olyat, aki a tü elől hoztunk el, szó szerint. Mai napig nem bántuk meg, de a többi állatkánk se, még akkor sem ha egy igazi haramia! :) És nem csak Kokinak, hanem neked is! Remélem hamarosan be tudod mutatni a kis kópét! :)

Post a Comment