Rss

Thursday 1 March 2012

RenCerhiba, meg tesztek

Mult het vegen kellemetlen meglepetesben volt reszunk: nem kaptunk fizetest. Vagy betegpenzt. De a Hotelcare-bol senki am! Szombaton irt a HR-es, hogy osszeomlott a rendszeruk, de hetfo-csutortok kozott mindenki megkapja a penzet. Gondolom manualisan kell utalgatniuk, szerencsere en kedden tenyleg meg is kaptam, bar azert kicsit aggodtam, hogy tobbet fognak kesni, mint mondjak. 

A bicikliproject is halad, mar 4 km-t tekerek le egyben, es legalabb ketnaponta raveszem magam, foleg mert iszonyat jo ido van, kar lenne benn poshadni. Ez azert is jo, mert igy erositem is magam, hogy hamarosan vissza mehessek dolgozni. Szep is lenne, ha mar az elso nap kikopnem a tudomet. Nagyobb tavra egyelore nem vallalkozom, de ami kesik, nem mulik. A kanyart meg mindig nem probaltam, de legutobb az utam vegen nem leszalltam es megforditottam a cangat, hanem megfordultam, raadasul jobbra! Mert hogy nekem balra huz a kezem, a jobbra fordulas nekem nagyon idegen, de csak azert is arra csinaltam. Kicsit offroadoztam ennek koszonhetoen, de ettol fuggetlenul sikerult a muvelet. Szuper :)

Volt par napom, amikor edesseglazban voltam, annyira racuppantam a cukorra, a vegen mar a kristalycukrot nyomtam magamba tomenyen, annyira elkapott. Most meg alomkoros vagyok, ez biztos a tavaszi faradtsag, vagy a nyari depressziom elocsapata :) Meleg van, irdatlanul, tavaly nyaron volt hogy hidegebb volt, mint amilyen idojaras most van. Durva.

A specialista bacsihoz is visszamentem idokozben. Nagyon szepen elmagyarazta, hogy a sejtek amiket megvizsgaltak, kevertek, ami jo jel, mert a rakos sejtek ugyanolyanok, azok nem kevertek, mert azok klonozzak magukat, es itt nem az van. Szoval marad az, hogy valami fertozes okozza a dolgot, azt nem tudjak, hogy a nyirokcsomoim miert nagyok meg mindig, de harom honap mulva visszavarnak, es majd akkor eldontjuk, hogy kioperaljak-e vagy sem, attol fuggoen, hogy okoznak-e tovabbi problemat.

Az egyeb tesztek (HIV, clamydia, stb) is mind negativok lettek, ami kulon jo hir, sosem art egy ilyen.

0 comments:

Post a Comment