Rss

Thursday 3 May 2012

Uj baratok es foleg kerteszkedes

Ujabban az onkenteskedesbol megismert Simonnal toltom a szabadidomet. Rendkivul jo beszelgetopartner, iszonyatosan eros pozitiv energiaja van, amibol jut masnak is, es nem mellesleg gyakorlom az angolt, ami viszont nagyon lenyeges, hogy van turelme az en angolomhoz, mire korbeirok valamit, mert nem tudom hogyhivjak, hat lemegy a nap :) Megbeszeltuk, hogy egymas terapeutai leszunk, en sirok neki, o meg nekem, mindenki jol jar :) De azert az fura, hogy hajnali fel 4-kor felkelek inni, erre pont akkor ir sms-t, es folyton ezt csinaljunk, egyikunk akkor sms-ezik, mikor a masik epp emailt ir, stb.

Kerteszkurzus jol megy, senki nem normalis a csapatban, teljesen lokott, idiota mind, de legalabb nem unatkozunk, inkabb folyton vigyorgunk. Meg egy hely, ahol sajat magam lehetek. Amugy 3 emberkevel baratkozom foleg, az egyik OCD-s, a masik szinten bipolaris (o amugy a Mind nevu szervezetnel dolgozik, akik segitenek a mentalis betegsegekben szenvedoknek, es ahova mar el akartam menni, szoval jo kicsi a vilag), a harmadik akivel a legjobb a viszonyom, meg aspergeres. Vele nagyon hamar megtalaltuk a kozos nevezot, tok fura.

A tanfolyam rendelkezesunkre bocsatott fejenkent egy par safety bakancsot, ezt hozni-vinni kell. Igen, csak ugy odaadtak mindenkinek, raadasul vadiujak volt, dobozzal egyutt kaptuk meg. Nos Mo-n a tarsasag felet soha tobbet nem latnak viszont, lelepnenek a cipellokkel. Igenis igy gondolom, sajnos :/ 
A legutobbi foglalkozason asni tanultunk meg, meg hogy hogyan kell elokesziteni (asassal, gereblyezessel) a foldet tavaszra, meg telen. Aztan milyen teendok vannak tavasszal, meg hogyan vetunk a foldbe, nem pedig olyan kis dobozkakba.

Ami jo meg a tanfolyamban, hogy nagyon kifaraszt, nincs gond az alvassal szerdankent, az tuti. 

2 comments:

DPS said...

De ize, ti akkor most nem egyutt vagytok Simonnal? FBrol erre emlekszem

Ypszi said...

De majus 3an meg nem voltunk:)

Post a Comment