Rss

Tuesday 24 September 2013

Mert ertek hozza

Igen, mindig van valami. Most epp ugy leforraztam a kezem forro vizzel, hogy harmadfoku egesi seruleseket szereztem, jelenleg mar bor sincs a mancsomon. Eloszor nem tunt veszesnek, csak nagyon piros volt es persze rohadt fajdalmas, de elvoltam par napig az egesi kenoccsel, mar nem akartam levagni a kezem a fajdalomtol. Aztan elkezdett lejonni a borom, de nem egyszeru hamlaskent, es most mar kremet sem lehet ratenni emiatt, viszont ketnaponta jarok kotozesre. Allitolag meg ugy 2 het minimum mig rendbejon. Ahol meg van borom, ott meg ugy nezek ki, mint aki sarban kotoraszott es elfelejtett kezet mosni. Azert remelem az nem marad meg, mert magyarazkodhatok eletem vegeig, hogy nem en vagyok malacka, amugy sem szeretem a gombat.

Szoval itthon vagyok betegallomanyban, es meg leszek is egy darabig, mivel a mentalis nyavalyaim rosszabbodnak es mar egyaltalan nem tudom feldolgozni a legkisebb stresszt sem, a pszichofraterem meg a terra-pistam ugy latta jonak ha egy jo ideig nem dolgozom. Megvarjuk mit hoz a terapia, aztan majd annak fuggvenyeben maszok vissza a tarsadalomba.

Ami viszont jo, hogy az eges miatti folyamatos (de nem nagyon-nagyon eros) fajdalom eltereli a figyelmemet a teveszmeimtol es azota kevesebbet is hallucinalok. Ugy erzem jobban a foldon tart, de valljuk be, ez sem igazan megnyugtato dolog. Ennek apropojan azonban kitalaltam egy uj vilagot, ahol az emberek makk egeszsegesek, de ha tul jol erzik magukat, kerhetnek egy adag fejfajast a patikaban :)

Annak ellenere, hogy nem szeretem hogy egyreszt folyton be van kotve a kezem, masreszt a fajdalmat, harmadreszt sokmindenben korlatoz azert, megis pozitivan jottem ki (egyelore) a dologbol, mert ujra festek, hisz van ra idom, es ketto meg nekem is tetszik :)

Ez a kedvencem az ujatk kozul
A tobbi uj amugy itt van a regiekkel.

Amugy meg az van, hogy a haz tok normalis. Ugye laktam itt ket evig es idiotabbnal idiotabb marhak jottek-mentek, de most azt kell mondjam, hogy teljesen rendben vannak a lakok. Mivel en nem csinalok titkot abbol, hogy mi a bajom, ezert elmondtam oszinten mindenkinek, de senki nem nezett hulyenek. Ket lakot ismertem meg regrol, szerintuk tok mas vagyok, mint anno voltam, allitolag nagyon mogorva es depis fejem volt, pedig akkor en azt hittem, hogy epp boldog vagyok. Ennyit errol :)

Ja es annyira jo fejek, hogy az egyikuknek megtetszett a fekete halalfejes pohara, es erre hozott nekem csajosban (rozsaszinben) :))




5 comments:

mariann said...

Jo, hogy ilyen jo most a legkor a hazban, orulok neki!
Viszont en lattalak 2 evvel ezelott is, szerintem cuki voltal, es mosolygos, baratsagos.
Na, mindegy. A leforrazas otthoni ugy, vagy munkahelyi?

Ypszi said...

Igen, en is orulok, azert mas ilyen korulmenyek kozott lakni, plane ha az ember tulerzekeny a stresszre. Hat ket eve epp jo passzban voltam, marmint tenyleg joban, ezert is talalkoztunk.. ha rossz passzban vagyok, nem vagyok tul szocialis... a forrazas itthoni

DPS said...

En meg ezer eve lattalak es akkor is jo passzban voltal :D

Ypszi said...

mivel rossz passzban nem talalkozom senkivel, igy valoszinuleg igy lehetett :)

DPS said...

csinal ertelmet :D

Post a Comment