Rss

Wednesday 28 August 2013

A dolgok rendezodnek

A birosagi behivas miatt muszakot kellett cserelnem, de igy legalabb aznap koltozni is tudtam. Sikideg voltam, hogy mi lesz majd, de megusztam kemeny 107 font befizetesevel, ez csak a kikoltozesemig szolo egyenleg, semmilyen plusz extra koltseget nem kellett fizetni, persze bogtem parszor, lehet ez is segitett. Megesett a szivuk a szegeny meglopott, bantalmazott, mentalisan rokkant lanyon. Nem banom, am legyen, szerintem eleg jol jartam.

A koltozes is rendben lezajlott, bar az elejen esett, es bar csak ketten voltunk a soforrel, nem volt veszes egyaltalan. Mondjuk meg mernek eskudni, hogy tobb cuccom van, de ugyanannyi kor volt, mint legutobb, szoval akkor megsem, pedig dobozolaskor ugy tunt. Plane, amikor nekialltam kipakolni!

Az egyik lako mar itt lakott, amikor elkoltoztem, es azt mondta, orul, hogy visszajottem. Altalaban akkor szoktak orulni, mikor elmegyek :) Es a masik hazbol meg ketten is szomorkodtak, hogy de kar hogy elmegyek. Most kerem szepen, mi a fene folyik itt?? :)) Sot, annyira feje tetejere allt a vilag, hogy a masik hazbol ugy osszebaratkoztam J-vel, hogy egyutt mentunk edzoterembe is. Hat erted te ezt?? A vegen meg lesznek barataim!!!

Idokozben beadtam az igenyt a szocialis lakasra is, talan a rokkantsag miatt nem kell tizeneveket varni, hanem csak par evet. Mindenesetre nem kuldtek el melegebbre, sot, papirokat kertek be, szoval az is halad.
Az ingyen berletem is megjott, az is 3 evig jo. Kezd minden helyreallni, kezdhetek megnyugodni.

4 comments:

euthumia said...

Bocsánat, hogy én itt nagy csendben csak pislog. Korábbi bejegyzéseid eléggé lehangoltak. De szorítok nagyon, h most aztán már minden kerüljön nagyjából a helyére. Iszonyat, miken mentél keresztül.
Vigyázz magadra és most már tényleg csak jó jöhet. Főleg, ha "a végén még baratkozasok is lesznek" :))

Ypszi said...

En kerek bocsit, hogy lehangoltalak :/ tudom hogy regen nem ilyen volt a posztom, de regen nem is tortent ennyi minden velem.. azelott persze tortent, de akkor meg nem blogoltam :)

Remelem is, hogy innen mar csak felfele lesz, mert mar unom.. es koszi a biztatast, nagyon jol esik!

euthumia said...

Eros vagy, es messze ugyan es ismeretlenul, de veled vagyok :) na bocsi ez most nyálas lett hihi.

Ypszi said...

nembaj, egy kis nyal elfer ezen a blogon, mert mostanaban eleg szaraz :D

Post a Comment