Rss

Wednesday 28 August 2013

Vackor ujra dolgozik es egyeb idegbajok

17-en visszamentem dolgozni, bo ket hettel azutan, hogy kiengedtek a korhazbol. Tudtam volna meg pihenni, de egyreszt kell a penz, masreszt keptelen vagyok pihenni ilyen korulmenyek kozott. Benn mindenki kedvesen erdeklodott, hogy vagyok. A manager nem kozolte mindenkivel az infot, hogy mi van velem, csak annyit hogy beteg vagyok

Mivel idokozben megszereztem a postalada kulcsat, szivrohamot kaptam majdnem, mikor meglattam az onkormanyzat levelet. Mivel Simon nem fizette be idoben a council taxot (akkor, amikor a korhazban voltam ES ellopta a penzem), igy elvesztettuk a reszletfizetesi lehetoseget, tessek most azonnal 770 fontot kifizetni, vagy birosagi ugy lesz belole. Hat mire megkaptam, mar csak 1 nap volt hatra, na es nekem nem volt erre 770em. Irtam Simonnak, hogy ezt neki kell rendeznie, de nem reagalt.

Melo docog, nehez visszarazodni, neha azt sem tudom hol vagyok, es mit csinalok, nagyon lassu vagyok, bar legalabb tobb penzt kapok igy, de engem idegesit. Aztan ugy dontottem szocialis leszek, es talalkoztam kedvenc exemmel, S-sel, meg kozos haverunkkal D-vel, sokat dumaltunk, fiuk soroztek, en kolaztam, nagyon jol esett vegre egy kis nyugi. S mindig is nagyon lenyugtatott, csak ugy arad belole a Zen, szoval meg lesz ez ismetelve, mert jo hatassal van ram.

Az uj tulaj kozben felvette velem a kapcsolatot, hogy Simon kikoltozott 12-vel (letartoztatas napja) a lakasbol, es csak addig fizeti a lakbert. Ami erdekes, mert a cuccai itt vannak, kulcsa van, szoval akkor nem koltozott ki. Vagy szerinte nem kell berleti dijat fizetni, ha elmegy nyaralni? Arrol nem beszelve, hogy a lakbert elore vontak a szamlajarol, szoval mar ki van fizetve (reszben ugye), ez hulye tenyleg. De azert felidegelt, mert en ugye orulok ha a koltozest megoldom, hat nem lesz nekem penzem meg a 925 fontos albit is fizetni, meg a 770es council tax szamlat. Ez jol itt hagy a kakiban. 

DE sikerult leegyeztetni, 24-en el tudok koltozni ideiglenesen egy hazba, ahol elmeletben nem lehetnek cicakok, de rovid idore nem szamit. Es igy legalabb mar lesz hova mennem.

A tulajjal is leultem dumalni, nagyon nagyon jofej volt, ezer szerencsem van vele. En elmondtam mindent, hogy hogy tortent, hogy mi van. Kiderult, hogy kemeny 65 font tartozasunk van, azt rogton atutaltam a szeme lattara, es mondtam hogy mivel amugy 2 honap lenne a felmondasi ido, de most itt Simon miatt felborult a rendszer, a depositot nem kerjuk vissza, ez a minimum. Ugy nezett ki, hogy Emily mellem allt, hiszen engem rogton elert, en rendeztem a tartozast is, mig Simont napokig nem tudja megint utolerni.

A korhazbol megismert Romeoval is kapcsolatban vagyunk, o meg a korhazban van, de kijarkalhat, majd jon segiteni koltozni is. 

0 comments:

Post a Comment