Rss

Sunday 31 July 2011

A Nagy Kivonulás

Azt mondtam, hogy amikor volt a japán földrengés, Miténtudom előjött egy sztorival? Nem Japánról, hanem a földrengéssel kapcsolatban. Hogy neki valami rokonának megvan a biblia, de nem egy sima biblia, hanem ilyen nagy (mutatja), lexikális biblia, és abban benne van, hogy egyszer olyan helyen lesz földrengés, ahol azelőtt soha nem volt, és aztán így is történt.
Na én ekkor kaptam vörös-jelzést az agyamtól, hogy ez síkhülye. Ugye nekem itt nem a bibliával van a gondom:)

Eljött a várva várt 31-e, amikor a Kiccsalád bemutatja a Nagy Kivonulást. Ha lett volna pénzem, akkor lőttem volna fel tűzijátékot, meg lampionokat, hőlégballont, meg dudáltunk volna, meg rizst szórunk, meg chippendale fiúkat hívunk, megsütünk egy fél ökröt, és utcabált rendezünk. De nem volt, így csak kajánul vigyorogtunk, és éreztük (meg élveztük) a megkönnyebbülés édes ízét. Elmennek! Egy űr lesz az életünkben. Ki fog most idegesíteni? Sanyarú az élet... ;))


Zigóta meg megint alkotott. Kért kölcsön F-től cipőt, mert utcatakarítós melót kapott. F oda is adta neki a rosszabbik bakancsát, az meg elvitte a vadiúj világosbarna velúrosat. Utcatakarításhoz! J kapta el éjjel, mikor hazajött, hogy most leveszed, te kis nyomorék a bakancsot és ideadod. Sajnos vmi folt így is került rá. Annyira egy életképtelen ez a srác, nem tudom mit keres itt. Egyszerűen nem tudjuk eldönteni, hogy szellemi fogyatékos-e vagy sunyi. Igazából többen is a kettő kombinációjára gyanakodnak.

DÉ átjött, és elájult, hogy mi van itt. Miténtudomék részlege úszott, meg benyitottunk a hűtőjükbe, aminek alján valami barna lé sziesztázott, és nem tudtunk rájönni, hogy kerülhetett oda falevél. Valahol van kép róla, esküszöm megkeresem. Amúgy az azért volt az ő hűtőjük, mert szar, és ki is volt kapcsolva, de nekik megfelel. Csak az a hűtő kb 1 fontot evett meg naponta, mert ahogy elmentek, lement a napi áramfogyasztás 2.5 fontról 1.5re. A hűtőt szerencsére kimosták, mi meg kikapcsoltuk a fenébe, nem hűt az. 

A lépcsőforduló szinte üres lett. Ha tizenöt pár cipőjük nem volt kinn, akkor egy sem, és nem túlzok. Maradt 3 pár cipő, miután elmentek. Komolyan üresnek tűnik a ház nélkülük. De még aznap jött az új pár, szóval nem tétlenkedtünk. 

A hintaszéket nem vitték el (hol volt az eddig??), Zigóta berakta a szobájukba, de F ahogy megjött, vágta is be a kertbe, hát nem fér el az ott. Sajnos a porszívót valószínűleg tönkretették, mert állítólag mondták, hogy elromlott, aztán csak ki kellett volna üríteni a tankot. Van rajta egy csík, hogy full, na azon már úgy túlfolyt a szemét, hogy kifeszítette a zárat, és jött ki az oldalán. Mert ez ilyen porzsák nélküli. Azt hittem felrobban az agyam, mikor megláttam. Az ember azt hinné, hogy aki gyüjtögető életmódot él, az jobban vigyáz a dolgokra, de ezek szerint téves a logikám.

Azt kell mondjam, az egész ház szinte egyöntetűen lélelegezett fel, hogy elmentek. 

0 comments:

Post a Comment