Rss

Tuesday 15 February 2011

Álmosságosság


Az van bizony! Így jár az a négylábú teremtmény, aki egy ideje, minden egyes éjjel és hajnalban azzal idegesíti kétlábú barátját és eltartóját, hogy az ajtóban lévő kulccsal játszik, messziről ráugorva és megtámadva azt, majd amikor a kiszolgáló személyzet bosszúsan és "már megint mit csinálsz??" töltetű és mogorva hanglejtésű suttogással kísérve a kulcsot kiszedi a zárból, a kilincset nézi ki magának, ami magasabban van, tehát nagyobb lendület kell az eléréshez. Az elmúlt két nap új taktikája, az ajtóba tolt szék sem tántorítja el hősünket az éjszakai vidámkodástól, akkor azalatt ugrándozunk bőszen, meg nyervákolunk, de amint a humanoid egység felemeli a fejét, hogy egy tollat keressen, amit aztán hozzávághatna, már el is bújik pontosan annyi időre, ami alatt a kaját adó egyén elszenderedik, hogy aztán újra kezdhesse az egészet.

Az éjfél és hajnali 5 közötti móka eredménye pedig az, hogy aztán egész nap el van terülve a drága. A fene gondolta volna, hogy egy vak macskának ennyi energiája lenne :)

4 comments:

mariann said...

A lányomnak is úgy van az ágya, hogy létrán kell felmenni a galériára.
A létrát úgy fordítja, hogy a cica ne tudjon felmenni,(nem akar minden nap 5-kor kelni:)
Az o macskája a létrát basztatja annyira, hogy fel kell rá ébredni.:)
Akkor be szokta zárni a furdobe buntibol:)
En azt hittem, a te cicáid eljátszanak szépen egymással.Mondjuk, az se lenne csendesebb, gondolom:)

Ypszi said...

Itt egyrészt a létrát nem tudom elfordítani, mert az ágyhoz van rögzítve, másrészt nem is használják :) mondjuk én nem is tudnék úgy aludni, hogy a Prücsök nincs kézközelben, már megszoktam :)

Áh, itt én nem tudom bezárni, a fürdő az közös ugye..

Hát, eljátszanak ők időnként, de Prücsök már öreg, meg általában a játék vége pofozkodás :) meg itt nincs is annyi hely rendes játékra,mint otthon.. ott lehetett futkározni, elbújni, elkapni a másik farkát.. itt ez nincs :/

ribizlifozelek said...

En semmit sem hiszek el, amit a foberlo mond, igy kevesebb meglepetes er.

Ypszi said...

Ribizli,
ezt így most nem igazán vágom, hogy pontosan mire is írtad :)

Post a Comment