Rss

Monday 28 February 2011

A Nagy Megbeszélés

Helyett a Nagy Üvöltözés. Tök jó, hogy megbeszéltük, hogy leülünk a fiúkkal, mindenki ott lesz, és normálisan megvitatjuk a dolgot. Ebből az lett, hogy N&G páros elkapta P-t a pinás beszólásai miatt. Eleinte még rendes hangnemben zajlott a dolog, de P tagadta az egészet, szerinte kitaláció minden, aztán kiabálás lett belőle, amire F is berontott, hogy védje a barátját, meg V is berontott, hogy ő nem talált ki semmit, szóval nagy hangzavar lett az egészből, aztán a fiúk el is húztak a szokás esti zöld sétájukra.

Felhívtuk D-éket, hogy mi van. Ők eredetileg másnap akartak beszélni a srácokkal, de ha így állnak a dologhoz, akkor lehet hogy duma nélkül kibasszák őket a francba. Hívta őket is, persze telefonban mindent tagadtak. De aztán mégis kaptak lehetőséget, A átjött elővenni őket, aztán aszerint döntenek.
A konyhában beszéltek hatszemközt, meg D volt kihangosítón. Még jó, hogy minden felhallatszik hozzám, így nem kell az ajtóra tapadva, ugrásra készen hallgatóznom :) F megbánást tanúsított, de nem is vele volt eddig sem a baj. P meg okoskodott, meg saját magának mondott ellen, teljesen belezavarodott már a hazugságaiba. P próbálta megmagyarázni a bizonyítványát, hogy először is nincs bizonyíték, hogy ők füveztek volna, meg különben is azt csinálnak a szobájukban, amit akarnak, és a fogyasztás az csak egy piti vétség. Erre D közölte, hogy akkor akár hívhatja is a zsarukat, majd nekik is mesélheti ugyanezt, kíváncsian várja a fejleményeket. Persze ezután már nem volt akkora arca valahogy. 

A fiúk kaptak még egy esélyt. Elfogadták, hogy ha bármikor bármilyen probléma lenne velük, azonnal költözniük kell, és bármikor letesztelhetik őket fűre. És a ház is úgy döntött, hogy megkaphatják ezt az utolsó esélyt. Szóval nagyon össze kell kapniuk magukat. Igazából azt nagyon el tudnánk viselni, ha P elmenne, F-et kedveljük.
A ház amúgy tipikusan magyar. N&G nem szívesen mentek bele az esélyadásba, nekem legalábbis ezt mondták, ugyanakkor V-nek már tök mást. Bírom, mikor valaki ennyire határozott! P amúgy bocsánatot kért N-től, ugye azért, amit ő nem is mondott, és ők így már meg is bocsátottak. A füvezés meg nem is számít. Logika, az van.

Közben a másik pár helyére jöttek új lakók, még egy pár. Szerencsétlenek csak pilláztak az eseményeken.

0 comments:

Post a Comment