Rss

Monday 14 February 2011

Margit!

Hát nooormális?? Normális-e az, aki a lakhelyének bejárati ajtajától két méterre vásárolja meg a mindennapi betevő zöldjét, és amikor jóindulatúan szólok neki, hogy nem igazán tartom jó ötletnek, hogy a díler tudja, hol lakik, még én vagyok tulajdonképp lehurrogva. 
Azért azt hiszem elvárhatom azt, hogy az ilyen ügyleteket ne az ablakom alatt intézze a velem egy fedél alatt lakó. Amúgy leszarom, úgy szívja szét az életét, ahogy neki tetszik, de minden épeszű ember kerülné az ilyesfajta információk átadását a nem éppen legális üzletet folytató kétes személyek felé. Ha én atombombát vennék, valószínűleg nem a kapumban bonyolítanám le a tranzakciót, de még akkor sem, ha az áru csak egy adag fogyitabletta lenne, ami valamiért az országban illegális. 
Ennyire azért nem lennék hülye! Komolyan van olyan ember, aki ilyen idióta? Ez persze költői kérdés részemről, de napok óta ezen agyalok, és nem jutok dűlőre, és hiába várom, hogy lehiggadjak, akárhányszor eszembe jut, felmegy az agyvizem. 
Történtek más apróbb-nagyobb dolgok is, de jelen pillanatban ezt nem bírja feldolgozni a központi egységem, és igenis nyilvánosan szóvá teszem, azért mindennek van határa. Valószínűleg ez nem lejátszott dolog, de most még elvagyok a pótlásokkal, majd szép lassan kerek lesz (ez) a történet (is).

Ez a ház amúgy komolyan egy szappanopera, kitalálni nem lehetne ilyen történeteket :)

3 comments:

P_anka said...

Remélem, minden rendben, csak dolgozol, macskázol, nagyokat sétálsz a tavaszban!

Anonymous said...

Hát már hónapok óta semmi hír!

ribizlifozelek said...

Hallo, Fold hivja Ypszit, Ypszi jelentkezz!

Post a Comment