Rss

Monday 21 February 2011

Dobkoncert és egyebek

Na nézzük csak mi van mostanában. A fűtés csumára tekerve, az ablakok meg nyitva. Mert így logikus ugye. Az új pár G&N időnként elég durván hallgatja a zenét, két ajtón keresztül áthallatszik a dumdum, néha még a fürdőbe is magával viszi a tuctucot G. Ha Loreena McKennitt lenne, nem lenne akkora baj, de nem igazán egyezik az ízlésünk. Az a szerencse, hogy mindig napközben csinálják, meg fél óránál nem tovább. Szóval ez így még a tűrhető kategória.

Mivel egyenlőre még nincs újabb meló a láthatáron, kezdek átbillenni a másik oldalra, megint uhut játszom, vagyis éjjeli bagoly módjára élek. Próbálok időnként normál ütemben kelni-feküdni, de néha becsúszik egy-egy hajnalig fennmaradás. Pláne ha sorozatot nézek, a 1.5 terrányi még meg nem nézett rengeteg sorozat kitart egy ideig :)
A melókereséssel az a baj, hogy kicsit elvették a kedvem tőle. Mármint az a felmondó levél nem tett jót az önbizalmamnak, így egy csomó állásra nem jelentkezem, mert úgyse vennének fel. Amúgy is kicsit nehezebb a január-február, és még én is pluszban nehezítem a dolgom. És hiába tudom magamról ezt, nem számít, ugyanúgy nincs továbbra sem önbizalmam. Meg bebeszélem magamnak, hogy nem is tudok angolul, ez a legnagyobb gond, pedig olyan jól belejöttem már melóban. Ha nem tudnék, akkor hogy szerezhettem volna barátokat? Ezt kellene már leküzdenem, hogy nem hiszek magamban. 

Azt nem tudom említettem-e. Kapott minden ház a rendes kuka mellé egy narancssárga tetejű recycle kukát is. Az üveg kivételével mindenfélét bele lehet dobálni, szóval érdemes a házban elkülönítve gyűjteni a szemetet, pláne, hogy a sima kuka időnként nem elég. Hogy is lenne, mikor valaki az üres tejesflakont összetaposás nélkül dobja bele, hogy a levegő is foglalja a helyet? A kukára rajzolt piktogram is csak zavaró lehet, ezért sikerült beletenni a háztartási szemetet gondolom. Akkora agybajnokok laknak itt! 

A játszótérre meg felszereltek egy dobot. Ez mekkora ötlet! A közeli 15 emeletes házról olyan szépen verődik vissza hajnali kettőkor az echo. Mert olyankor vicces ám dobolni! A térre esténként amúgy is csak a füvesek járnak, szóval nem unatkozunk, mindig van egy vállalkozó kedvű, aki amatőr koncertet ad. Jójó, keserű vagyok, és nem tudom értékelni az ingyen kultúrát, az én hibám, tudom :)

0 comments:

Post a Comment