Rss

Friday 19 August 2011

Zigóta költözik

Zigóta amúgy tényleg ostoba. Miután DÉ-ék keresték, hogy mi van a lóvéval, csak utolérték. Kérdezik, hogy tud-e fizetni, hát nem, akkor elköltözik-e, igen. Jólvan, add ide a kulcsot. És ezek után hazajön és elmegy aludni. Mondta, hogy DÉ-éknél volt, le kellett adnia a kulcsot, de nem tudja, hogy most mi van. Egyszerűen nem fogta fel, hogy el kell akkor költöznie. Ő szépen elment aludni, mert melóból ment amúgy DÉ-ékhez. Ki se lehetne találni ilyen ostobát, komolyan mondom. Úgy szóltunk neki másnap, mikor végre felébredt, hogy ugye tudod öcsipók, hogy ki vagy rúgva? Tényleg? És rácsodálkozik!

De gyorsan kellett pakolnia, mert 1-re már itt volt az új lakó, egy idősebb ürge. Hogy 3 táskát miért tartott fél délelőttbe összepakolni, azt nem tudom. Persze sajnálom a kölyköt, de magának kereste a bajt. Ha szól előre, hogy gondja van, vagy kér haladékot, máshogy alakult volna, de ő csak sodródott jobbra balra. Nem hiszem, hogy itt lenne a helye. Az ágyneműt nem tudta magával vinni, amit megvásárolt, mikor beköltözött, de nem ám itt hagyta volna, hogy később elviszi, hanem bevágta a recycle kukába, amit emiatt nem is vittek el. 

Az új lakónak rajzoltam térképet a környékről, hogy hol vannak a boltok, stb, eddig közvetlennek tűnik, de J-éknek nem szimpi, lehet hallgatnom kéne rájuk, eddig nem sokszor tévedtek. Miténtudom is végre elvitte a bicajt.

J közben azon gondolkodik, hogy otthagyja a hotelt, mert olyan házisárkány a főnök, egyszerűen hülye picsa. Volt hogy nem tudott mibe belekötni, erre tollal húzott csíkot a lepedőre, és lehetett cserélni. És én oda szeretnék menni. Szóval ha elmegy, akkor nem fog tudni segíteni bejutni. Na de majd kiderül.

Nem olyan közel van egy román bolt, ahol rettentő sokféle kaját lehet kapni, de a lényeg, hogy mákot is, ami itt nem mindennapos. Gyalog húsz perc, szóval annyira nem vészes, és tényleg irtó nagy a választék! Valamint kaptam egy farmert ajiba, mert J-re nagy volt, V-re kicsi, én meg belefogytam. Van rajta csilivili zabszalma, vagyis egy pillangó kövekből, de ez még az elmegy kategória. Végre van egy nadrág, ami jó rám.

0 comments:

Post a Comment