Rss

Tuesday 25 December 2012

Kizarva

Koki mostanaban rosszfiu. A haloszobaba egy sarokba folyton bepisil. Nem tudom miota, es hanyszor csinalta mar, de egynel tuti tobbszor. Azt sem tudom miert. Talan mert elozoleg kutyak laktak itt, es probalja atvenni a hatalmat a terulet felett, mas otletem nincs, ugyanis ez nem volt ra jellemzo. Csak es kizarolag akkor pisilt almon kivul eddig, ha az alom minosege hagyott nemi kivannivalot maga utan. Amugy soha. Szoval ez teljesen uj dolog tole. 
Elkezdtuk zarni a haloszoba ajtot, igy mikor ejszaka bemegyunk, majd' elajulunk a szagtol, ami egesz nap a levegoben keringett. Masreszt marha nehez kinyitni az ajtot, en ma reggel is 5 percig rangattam ket kezzel, vegul Simon felebredt, felkelt es kinyitotta nekem. Na es nemcsak nehez kinyitna, krva hangos is, keptelenseg csendben nyitni-csukni. 
Igy hat ugy dontottem, inkabb elbarikadozom a bejaratot, de nyitva hagyjuk az ajtot. Mivel csak Koki a bunos, igy az asztallap megfelelonek tunt, leven hogy Koki nem latja milyen magas, nem akarja majd atugrani. Egyelore. Amilyen szuperokos, hamar rajon, hogy megoldhato a bejutas, es akkor bajban leszunk. Unnepek utan meg veszunk ilyen szagtalanito meg elriaszto cuccot, hatha mukodik. 

Na es akkor tessek Koki meltatlankodasa:


0 comments:

Post a Comment