Rss

Tuesday 25 December 2012

Unnepek

Hogy ne unatkozzak, ma jelenesem volt a dokinal, mivel ugy dontottem a het vegen, hogy a verhanyas nem vicc. Nos a doki is igy gondolta, de mivel utobbi ket napom relative nyugodtan telt, nem adott ujabb gyogyszereket, plane hogy a regiektol is csak jobban hanytam. Penteken megyek vertesztre, megnezik hogy a szerveim rendesen mukodnek-e, es ha a napokban ujra rohannom kell a slozira, akkor rogton meg kell latogatnom a korhazat. Szoval lehet drukkolni, hogy most mar hagyja abba a gyomrom a buvaroktatast.
Este 7 utan ertunk haza, jol kezdjuk mi is az unneplest. Na nem mintha nagyon unnepelnenk amugy, egyikunk sem egy nagy karajcsont rajongo. 

Amugy aggodom, Prucsok nem nagyon eszik. Amugy jol van, dorombol, elvan, csak nem eszik. Bar most vettunk neki fincsi falatokat, jo dragaert, es rogton racuppant, de par falatka utan mar nem kellett neki. Meg ketszer megcsinalta ezt, mikor eletoltam a kajat, de magatol nem kereste. Este meg hanyt egy hatalmasat, utana elbujt, mert ilyenkor mindig azt hiszi hogy valami rosszat tett. Szoval most megfigyeles alatt van az oreglany. Parszor mar csinalt ilyet, es nehany nap alatt rendbejott, remelem most is ez lesz.

0 comments:

Post a Comment