Rss

Saturday 3 September 2011

Kert és Terminátor

Folyamatosan hívom az agencyt, de Mirela, a hr-es sosincs benn, úgyhogy mobilon zaklattam. Kiderült, hogy most nincs felvétel a Novotelhez, ahol J dolgozik, de töltsek ki application formot és adjam le. Már csak szerezni kell egyet.
A kertben próbáljuk a gazt elégetni, de elég lassan megy, viszont legalább jó tartósak leszünk.Épp mentem volna fel a szobámba, mikor hallom, hogy Terminátor nekiállt hegedülni. Oké, hogy csak 7 óra, de úgy beszéltük meg, hogy ha rájön a hegedülés, előre szól, és csak E-t kérdezte meg. Én meg pont filmet akartam nézni. De még ha szépen hegedülne, de nem, csak próbálkozik, gyakorlatot hegedült, szóval se eleje, se vége nem volt. Sajnos fülesen keresztül is hallottam. Esetleg valaki beszerezhetne egy dobkészletet, más meg egy zongorát, és alapítunk egy együttest, baszki. Ja, dob van a játszótéren, az nem kell. Eszméletlen. Hegedül. Ülne ki a háztetőre!
Koki újabban mindig felébreszt hajnalban, bazirgálja az ajtót, mert szeretne kertezni, de ugye nem mehetünk ki bármikor, mert a kerthez J-ék szobáján át vezet út. Nem fogok hajnali kettőkor besomfordálni hozzájuk, hogy aztán papuccsal verjék szét a fejem:)

A kerti takarításkor új csikkeket találtunk a lányok ablaka alatt, és csak arra tudtunk gondolni, hogy D dohányozhat a szobában. De igazából nem akartuk elhinni, mert részben óriási pofátlanság lenne, részben meg furcsa, hogy nem vettük észre. De túl sok a véletlen, mert pont olyan cigicsikk volt, amit ő szív, pont az ablakuk alatt, és múltkor nem volt ott. Na, majd figyeljük, mert ez nagyon furcsa.

Terminátor adja a formáját, úgy jön haza éjjel, hogy a fél ház felébred rá. Másnap szóvá tettük, hogy legyen kedves csendesebben viselkedni, főleg éjszaka, erre azt mondja, ő csendben jött, mondom ha így lett volna, nem ébredünk fel rád többen. Meg szóltam, hogy égve hagyta a villanyt, mikor hazajött, erre persze az volt a válasz, hogy ő is lekapcsolta már más után. Kérdem, tudod ki volt? Nem. Akkor nem is tudjuk lebaszni, ugye. Szóval bármit mondunk, a válasz az, hogy ő nem is, vagy pedig: de más is. Komolyan, mint az oviban, pedig apám lehetne. J már ott tart, hogy vagy ő megy, vagy Terminátor, ennyire hangos felettük.

Sajnos a fürdő önmagában is hangos tud lenni, mert a linóleum alatt a padlólapok szanaszéjjel vannak törve, és mozognak. Persze a legtöbben kikerüljük a csikorgó részt, de pár embernek ez túl bonyolult gondolkodást igényelne. Van olyan padlólap, ami 9be van törve:/ 

0 comments:

Post a Comment