Rss

Friday 24 February 2012

Mintavetel

Tegnap megint elmentem bicajozni. Eloszor nem akartam, mert mar keso volt, vagyis tul nagy volt a forgalom, pont akkor jutott eszembe, amikor sulibol jonnek haza a gyerkocok, de aztan megis ravettem magam, mert nagyon szep napsuteses volt az ido. Jol fel is oltoztem, mivel tel van, de a vegen mar csorgott rolam a viz, mert komolyan tiszta nyar lett addigra. Azert szepen letekertem 1.5 km-t, ami nem nagy szam meg gyalog sem, de nekem igen, plane hogy az ut vegen nem kanyarodtam, mert az meg nem megy annyira, hanem megalltam, leszalltam a bicajrol, megforditottam azt, majd visszaszalltam :D Hat jol van na, egyelore ennyi telik tolem :) De azert az nagy haladas, hogy megint kimentem tok egyedul, es nem erdekelt, hogy hulyenek neznek, ahogy tolom a bringat a Greenwayig.

Ma meg elcaplattam korhazba a mintavetelre. Jol megszurtak, de nem volt veszes, volt helyi erzestelenites, csak kicsit kellemetlen volt. Harom doki volt most ott, meg egy noverke, aki felismert, mert mar harmadszorra latott. Jo hangulatban telt a procedura, allandoan rohogtettek a dokik, de a vegen nem kaptam mikiegeres ragtapaszt, csak simat, es szovatettem a nyaloka hianyat is, tobbet nem is megyek vissza, hat ilyet :) A dokik tenyleg nagyon kedvesek, meg lokottek voltak, kar hogy nem minden vizsgalat zajlik ilyen hangulatban. Szerdan megyek vissza a specialistahoz, akkor tudom meg a szovetminta eredmenyet, attol fugg majd minden tovabbi teendo.

Ezen kivul nem sok semmi tortenik, meleg van, de rohadtul, alig birok aludni, hiaba nincs futes nalam, meg nyitva az ablak folyamatosan, ez mar nekem kanikula, plane igy februarban. 

0 comments:

Post a Comment