Rss

Monday 27 September 2010

EGY - Az utolsó nap

Na drágáim, holnap ilyenkor én már úton leszek rendesen, el sem hiszem. Időjárásilag ilyesmi vár ránk:
Szóval zuhogni fog mint állat. Örülök! Ja, persze. Nem tudom mikor tudok jelentkezni majd "élőben", az biztos, hogy útközben Pyry fog írni helyettem, mert neki van jogosultsága a blogomhoz, és küldöm majd neki az sms-eket. Az út elején mondjuk édesdeden fog aludni, de az még nem lesz izgi annyira. Az út végén is fog, azt még nem tudom hogy oldom meg, de legkésőbb valamikor szerdán hírt kaptok, bár nem hiszem hogy annyian tolonganátok itt kétségbeesetten :D

Ma 6ig van a upc ügyfélszolgálat nyitva, valamikor előtte eléjük járulok és visszaviszem a netet nekik jól, meg mindent, utána olyan leszek, mint valami félkarú bűvész, vagy láb nélküli futó, se net, se tv, még szerencse hogy az áramot nem kell visszaadni, így film és zene azért lesz. 

Nem kéne elfelejtem feltölteni a kamerát, a gps-t,a telefont, a laptopot és a dvd lejátszót, utóbbi kettő fontos kelléke lesz a 24 órás útnak. Elő kéne bányásznom a lejátszóhoz az autós töltőt, legyen kézközelben, hátha tudom használni, és a 8gigás flashdrive-ot is fel kell tölteni cuccokkal, hogy emiatt ne kelljen a laptopot használnom (ahhoz nincs autóstöltő). A cicák megkapták már a kullancs elleni izét, ma be kell adnom a féregírtót, és vennem kell valeriana tablettát, ezt javasolta a doki, ha nem akarom őket teljesen leszedálni, csak kis nyugit akarok. 

A lányok ma délelőtt még kapnak rendes kaját, onnantól már csak szárazat. Az úton majd legalább egyszer meg kellene úgy állni, hogy "dolgozhassanak", és nagyon fogok imádkozni, hogy csak kisdolog legyen, mert a nagytól világgá fogunk menni, mindenki gyalog elrohan majd Londonig, ezek a konzervkaják borzasztóak :)

Ma még átjön Zoli, elvisz pár apróságot, ami egyrészt az övé, meg amit majd el kéne adni, és egy ideig nála lesz. Jut eszembe az a pofás kis varrógép is itt maradt, a hozzá való alkatrészek meg az egyik dobozban már Pesten. Na majd valahogy megoldjuk.

Természetesen egyre jobban izgulok, de leginkább csak az út miatt, a cicák még ennyit nem utaztak. Én már vonatoztam kb ennyit (19 órát Horvátországba). Remélem jó lesz az útitársaság, végülis nem fél órát kell elviselnünk egymást. Azt hiszem, már szerdán meg kell oldanom Koki természetigényét. Itthon ugye néha fél napokra eltűnik az erkélyen, és ha egy napig zárva van az ajtó, akkor nyávog meg kaparja, szóval ezt orvosolni kell, és a kis ketrec után tuti szaladgálni akarna. Hám van, póráz van (nem nevet!), csak lesz valami. Max éjjel lesomfordálunk sunyiban, Kokinak úgyis mindegy, neki mindig sötét van. 

Nna drágáim, ha nem jelentkeznék már, akkor mindenki legyen jó/rossz (opcionális), és drukkoljatok az útra majd! Most menek rámolgatni, pucolni, hangoskodni porszívóval, stb.

Ágyő!

7 comments:

Anonymous said...

Good luck!
Azért írj majd!

Ypszi said...

Köfi:) Igyekszem már szerdán helyzetjelenti személyesen :)

mariann said...

Szia!
En is jó utat kívánok,es ha megérkezel,ajandékozok egy London A-Z-t neked:)
Nekem már úgyse kell:)

Ziebi said...

Abban vannak titkos kódok elrejtve, amit aztán Sherlock megtalál? :D


Amúgy én vagyok a Pyry annak aki nem tudná, első jelentés már meg is volt.

Ypszi said...

Ó igen, London A-Z ereklye lesz! Majd a filmbéli baker streetnél lefotózom Zsiráfot vele :D
Amúgy is egy hasznos dolog, de Sherlock miatt pláne köszönöm!

mariann said...

Na, helló, én most kezdtem el nézni a Sherlock-ot,eddig fogalmam se volt,mirol beszéltek itt:)
De most már tudom!
Ypszi, hova tuntél?
Remélem,minden ok,csak fáradt vagy!
Holnap felhívlak estefelé,ok?

Ypszi said...

Mariann,

igen-igen, fáradt-nyűgös, egyebek. Elég rosszul alszom (óránként felébredek), ami nem tesz túl jót a közérzetemnek :/

Ha nem érnél utól, ne ijedj meg, tudod hogy időnként valamiért nem lehet hívni. Viszont fizu lesz, amit annyit tesz, h megpróbálok cipőt venni. Előre utálom, h vásárolnom kell :))

Post a Comment