Rss

Sunday 1 April 2012

Aprilis 16

A nagy visszateres idopontja. Egyelore meg csak kineztem a datumot, de voltam mar a dilidokinal, mondtam neki, hogy mennek vissza dolgozni, jovahagyta, szerinte is jo otlet. Meg a haziorvossal is meg kell beszelni. Azert nem megy ugy, hogy masnap mar dolgozzak, mert aki 4 hetnel tovabb van betegallomanyban, azzal legalabb egy welfare meetinget csinalnak, ahol megbeszeljuk, hogy mi tortent, milyen gyogyszereket szedek, milyen mellekhatasaik vannak, ugyanabba a munkakorbe tudok-e visszamenni, van-e valami specialis dolog, amire szuksegem van, na es persze ki tudja, hogy van-e meg helyem ugyanott, lehet  hogy egy masik szallodaba raknak at. Szoval ezek majd jol kiderulnek, de csak akkor tisztazzuk le ennek az idopontjat, ha mar megvan, hogy megyek vissza. Ezert lett a 16-a kitalalva. Legalabbis ez a cel.

Nagyon varom a visszamenetelt, de felek is, mert ha a Banyahoz kell visszamenni, szinte tutibiztos vagyok benne, hogy idovel ki fog idegelni. Igy aztan elkezdtem mashova is beadni az oneletrajzomat, hatha.. lehet drukkolni.

Hogy gyakoroljam az angolt, meg kapcsolati toket szerezzek, vegre jelentkeztem onkenteskedni totisztitashoz, meg parkrendezeshez, mar nagyon varom, tok izgi :)

2 comments:

Ziebi said...

Mi meg jedizünk. :)

Ypszi said...

Helyes! :)****

Post a Comment